Life is what you make of it

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

jularna går men systrarna består

Kategori: Allmänt

2011
2010
2009

Invigde de nya klapparna

Kategori: Allmänt

Jag passade på att inviga tre av mina fina klappar denna morgon :) bra start på dagen!

Nu ska jag dammsuga av och sen bege mig hem till syster för ett zumba pass framför Wii :)

of to Lundby

Kategori: Allmänt

morgontrött? svar: JA

Snön ligger vit på taken, endast Karro är vaken

Kategori: Allmänt

Jag har byttut myspace listan som jag spelat konstant de senaste dagarna mot lite jul låtar och är i full färd med att steka köttbullar. Ingen ro ingen rast är det ju snart så är det!

En dag i stallet!

Kategori: Allmänt

Jag överlevde! Och är riktigt stolt över mig själv, jag vågade rida :D Det var faktiskt riktigt kul.
Erki boy var taggad! Därför fick han rida först. Om sanningen ska fram var jag på väg att banga..
Det såg ju ut som om denna cowboy varit född på hästryggen!
Den här bilden visar ganska bra hur rädd jag var! Men jag vågade!
Ser ni? Jag har ju det rätta knycket ;) haha
Vi tog oss även en tur med vagn bakom ponnyn My. Först åkte jag ett varv kring travbanan med Erik och sen ett med Fia, jag styrde även en sväng..
Det var full fart som gällde, och vi höll på att fara rakt ut på åkern, men Erik hade full koll på situationen ;)
Fia var glad över mitt sällis i vagnen :D Och jag över hennes!
De tre gringosarna ;)
Erik vart sur för att han frös, så han gick och satte sig i bilen och tjurade. .
Stort tack Fia för en mycket trevlig morgon!

om att göra saker man egentligen är rädd för. .

Kategori: Allmänt

Imorgon bitti kommer Fia och Erki och hämtar mig straxt efter sju, inte för att åka till skolan som vi brukar. Nej imorgon ska vi åka och rida! Ja ni läste rätt! Jag som egentligen tycker att hästar är läskiga ska våga mig på att rida. Haha herregud vi får se hur detta slutar. . Börjar inse vad jag gett mig in på nu och blir lite skrajsen.
Men friskt vågat, hälften vunnet!

jul lov!

Kategori: Allmänt

Redo för tärn fest på tärnvägen

Kategori: Allmänt

När livet är sådär bra liksom

Kategori: Allmänt

Ja just nu är jag så där alldelles nöjd. Har varit så himla glad och sprallig idag. Åh vad jag tycker om mina klassisar! Sen har jag varit hos farmor idag, alltid lika roligt. Men kvällen tog inte slut där, nej nej. Det var ju ljus party i Kumla, träffade, njöt och hade kul med sådanna dära guldkorn i vardagen människor! Jag är omgiven av så många fina och kärleksfulla människor, jag älskar er alla! Och som om inte det vore nog ska jag jobba några timmar i pålsboda på fredag! Längtar!!!

Nu ska jag sova! Nighty mina hjärtan

Lucia

Kategori: Allmänt

Har för andra dagen i rad hållit på att svimma när jag gått upp, vet inte vad det är med mig? Men äh jag mår bra nu. Är riktigt laddad för att ha en bra dag. Börjar kvart över tio med seminarie men har varit uppe sen straxt innan sju för att se på lucia på tv. Så nu är jag redo att gå iväg, hah skönt att jag är klar i tid för en gångs skull. Har spelat imperiet hela morgonen här och känner mig lite sådära lagom rockig och nonchalant, det blir en bra dag idag! Life is what you make of it!

Mitt hår har ljusnat avsevärt igen, men jag vill nog inte lägga i mer brunt utan låta det blonda komma fram istället. Saknar att vara blond tror jag.
Nähej nu ska jag läsa lite inför seminariet, har ju en hel del som inte lästs än. Så Espen, now I'm yours!

vab eller inte egentligen

Kategori: Allmänt

Idag var pappa hemma och vabade, för att kunna följa med mig till tandläkaren. Eller nja inte egetnligen för man får tydligen inte vaba för att följa 21 åringar till tandläkaren, mycket töntigt tycker jag! Men lyckosamma omständigheter gjorde att pappsen var ledig idag och följde med mig till tandläkaren. Efter besöka där i morse så följde jag med hem till mamma och pappa en mycket mysig dag. Jag o ch pappa hade lite kvalitets tid tillsammans och sen även mamma när hon kom hem efter jobbet. Men nu har jag landat hemma i lägenheten igen. Mamma, pappa, Axel och Thomas skulle iväg och se något gammalt gubb band, motörhead tror jag de heter ;) Pappa klädde upp sig med sina svarta jeans, svart skjorta och svart skinväst och frågade hur jag tyckte han såg ut. Han frågade också med glitrande ögon om jag inte ångrade mig nu när jag inte skulle med. Det gör jag, inte för att jag är ett enormt motörhead fan, nej. Utan för att jag minns vad Axel sa sist de var i stockholm och såg dem, han sa att pappa återigen var femton och headbangade värst av alla i publiken. Det skulle jag vilja se!

Jag har en sak till dig

Kategori: Allmänt

trötter

Kategori: Allmänt

Jag sitter nu framför tv:n men har bara ett halv öga öppet, mat tina lagar mat. Men efter dagens bakande så behöver jag ju ingen mer inspiration. Se efter själva vetja!
Denna brända goding fick Frida med sig hem till Orren, han måste ha blivit överlycklig ;) Tack kära vänner för en mycket trevlig eftermiddag!
Jag saknar min sockerkringla så där jätte mycket! Men det känns lite bättre när jag kikar in på hennes blogg och ser alla härliga äventyr hon är med om. jag kärlekar dig♥

tenta ångest

Kategori: Allmänt

Gaaash känns som om jag inte fattar något av det som tentan handlar om, min hjärna kokar! Har haft Fia och Yohanna här på kvällskvisten, de gjorde ett tappert försök att trycka in lite mer kunskap i min annars så överhettade hjärna. Om det gick bra då? Nja vi hoppas på det bästa, men hey, vad är det värsta som kan hända? Nu ska jag ta och unna mig själv lite välbehövlig sömn, håll en tumme för mig tack!

Till Lollo och Niklas

Kategori: Allmänt

Razmus: Jag har kommit in i mina nya rutiner och trivs bra här hos Karro. Vi brukar ha lite soff mys som här på bilden när hon pluggar eller ser på tv. Jag har också fått uppdarget att se till så att hon kommer upp på morgonen. När hennes klocka ringer och hon snoozar då hoppar jag upp i sängen och upp på henne med faktiskt, sen har vi en stund av morgongos till hennes klocka ringer igen och hon går upp. Jag sköter mig bra jag lovar, bara ibland är jag uppe på diskbänken men oftast inte :P Jag och Hampus brukar jaga varandra och racea runt i lägenheten medan Karro käkar frukost. Jag och Karro brukar också busa en del, vi trivs bra i varandras sälskap.
Hampus: Jag trivs också bra här hos Karro, vi myser en hel del. Jag talar ju ganska bestämt om vad jag tycker. När hon varit i skolan brukar jag se till att vi har en stunds mys. Men oftast brukar jag ligga kvar på samma ställe jag låg när hon lämnade lägenheten. Jag sitter ofta på hennes axel och pussar henne lite kärleksfullt i örat. Jag brukar sova hos henne i sängen, jag och Razmus brukar ligga på varsin sida om henne. Annars ligger jag i soffan eller handfatet och sover.

Karro: Jag är så tacksam att grabbarna bor hos mig nu, vi trivs jätte bra ihop och jag har verkligen fäst mig vid dem. De är underbara♥ Tack!

full med kunskap

Kategori: Allmänt

Var på föreläsning hela eftermiddagen, skollagarna gick igenom, väldigt bra föreläsning men hey så mycket information. La mig och sov när jag kom hem, vaknade åt mat, tog en låååååång dusch och tittar nu på tv.. Är inte på topp, känner mig seg och allmänt hängig. Usch!

En människa i kaos

Kategori: Allmänt

Så känner jag mig just nu, har så mycket olika känslor som bara yr omkring nu, no contol! Men nu är det tenta plugg, har ju tenta om sex dagar, kanske dags att börja nu.