Life is what you make of it

Lurad?

Kategori: Allmänt

Jag sitter här och funderar på om Lollo och Niklas lurat mig.. Jag har inte fått två katter, jag har fått en katt och en papegoja! men det gör inget, jag är nöjd ändå♥
Det var inte det lättaste att betala räkningar.. haha!

Nya sambosar - två grabbar!

Kategori: Allmänt

Här är mina två nya tok charmiga och mysig sambosar! Vi trivs jätte bra ihop, åh jag är så glad att de flyttat in hos mig. Fast de hjälper inte till med hyran.. ;)

trolleri trollera ingen borrar så bra som jag!

Kategori: Allmänt

Igår var pappa här och skruvad lite ihop lite möbler åt mig! :)
När pappa borrade sjöng han ovan nämda ramsa, haha det var mysigt.
Såhär nöjd var han efteråt ;)
jag var också super nöjd :)
idag ska jag få upp draperiet också :P
nytt soffbord! :)
kan meddela att Frida och jag hittade ett likadant under trappan mot källarförrådet, känns lite surt att jag köpt ett eget annars hade jag plockat upp det ;)
Nytt bord i köket :) och stolar, fast de är provesoriska.
Riktigt mysigt att sitta och se ut :)
Har fått upp lite mys på kylskåpet också :)
Puss och hej!

Torsdags fm

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart cykla iväg till skolan för veckans andra seminarium. Jag borde egentligen göra mig iordning men orkar inte stressa.. Jag har inte läst alla texter som vi skulle ha gjort, men hey man kan väl improvisera lite? Jag kan ju diskutera och relatera till det jag har läst och sen hålla käften.. Men det slutar ändå med att jag babblar en massa.. Kanske borde testa med silver tejp?
see ya ♥

Smaskens

Kategori: Allmänt

Dagens lunch :)

love you guy's

Kategori: Allmänt

Måndag 24/10-11

Kategori: Allmänt

Idag är det bara två månader kvar tills det är julafton! :D
Idag var det skolan som gällde igen, började med två föreläsningar och ett förseminarium. Känns okej. Även om jag skulle behöva plugga mer än vad jag har ork till. Men det är ju en annan femma.
Efter skolan idag så kom mamma och vi åkte en sväng till Marieberg, jag hittade ett par skinnhandskar, kommer vara mycket skönt att ha när jag cyklar till skolan imorgon. Jag hittade även gardiner, det ska bli skönt att få upp dem! Jag hittade även ett alternativt bord att ha tills det jag vill ha kommer in. Jag kan ju inte gå två-tre månader nu utan bord och stolar. Men jag vill ju ha det jag hade tänkt mig! Inte lätt det där!
Imorgon kommer mormor och farmor och hälsar på mig, kommer bli mysigt.
Igår spelade jag match med korpen laget, det var jätte kul! Synd att vi förlorade med 3-1.. Men det gör inget, jag var nöjd ändå. Det var första gången sedan jag var sexton som jag spelade en innebandy match! Vilken känsla, underbart!
Puss & hej ♥

Lycka är. . .

Kategori: Allmänt

. . . att ha vänner som er!

närmre slutet. .

Kategori: Allmänt

Imorgon är det sista dagen på vfu:n, iallafall för den här perioden.
Jag har haft lilla lillebror här på besök idag med, mycket mysigt :)
Har även haft en skype date med kära Lilian♥

mätt och belåten

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag hemma hos Daniel och Michaela i Kumla, har blivit bjuden på mat. Jag har just nu Internet, 100 mbit/s! Det är skillnad mot 3gs iffrån iPhonen.
Alot of Love♥

Lite kök

Kategori: Allmänt

Fick 6 st urfina glasunderlägg i inflytnings present av Elin och Kevin. "Vi har gjort dem själva" sa Kevin stolt! Jag blev jätte glad! :)

Har ju inte fått borden jag vill ha en, men de ska ju vara inne till helgen :) men lite bilder ifrån min kokvrå bjuder jag på iallafall ;)

My own prison

Kategori: Allmänt

Dryga 50 ord kvar! Ja jag lovar, de är as dryga!

Välkommen till mig!

Kategori: Allmänt

Har knappt suttit vid datorn idag, fast att jag borde ha gjort det. Har dock fått ihop 450 av 800 ord! Tyvärr är det ju kvaliteten som räknas, och den är inte så hög på skiten jag fått ner! Men men det är iallafall något. . .

Lite mer bilder ifrån lägenheten! Sen har jag ju inte fått igång internet i lägenheten än, så bloggar ifrån iphonen. Vi kan väl säga att jag och appen inte riktigt är överens, så ni får stå ut med att vissa bilder kommer igen!

~ puss & hej ~

Tisdags förmiddag

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit upp och igång med pluggandet. Hmm halv åtta var jag död, så valde att ligga kvar tills klockan blev nio. Mycket skönt vill jag lova, men ligger ju efter med plugget nu :/ mindre skönt!

Håller på och funderar på vart jag skulle kunna få in en till stor möbel i min lilla boning. Det är ju så att jag antagligen får lite sambos här i mitt lilla kryp in och de vill ju också ha med sig lite prylar. Vilket är självklart!

Skulle behöva packa upp lite mer saker, vika tvätt och ja kanske till och med dammsuga lite. Just ja plugga vare' ju! Kaffe och så kör vi, kanske. . .

Huslig?

Kategori: Allmänt

Har lagat en smarrig broccoli paj idag :) det syntes ju att det varit jag som grejat i köket.. Men nu är det rent och fint igen!

Imorgon ska det skriveli skrivas, men uppgiften ska ju inte vara inne förens på torsdag! Så lugna gatan ;)

~ Puss&hej ~

Handyman

Kategori: Allmänt

Pappa är här och hjälper till och grejar lite granna :) jag är mäkta nöjd över mig själv, har precis kopplat in stereon. Den funkar fin fint! Nu ska jag ner till tvättstugan och hänga tvätten.

Sen blir det att ta det lite lugnt, kom hem fredags kvällen ifrån vfu:n med feber :/ känner mig lite hängig men hoppas jag ska vara fit for fight imorgon igen!

Sneak peak

Kategori: Allmänt

Jag flyttade förra helgen. Fixar en hel del fortfarande, men det känns så himla bra!

Två veckor av vfu:n är redan förbi, en vecka kvar nu sen är det back to school.. Har ju en uppgift som ska vara inne på torsdag med, men carpe diem va?!

En virvelvind !

Kategori: Allmänt

Lyssnar på Gavin Degraw, packar, slänger, MINNS! Så kan man sammanfatt mitt liv just nu!
Ikväll blir det tre rätters med fina människor och antagligen en utgång på det :)