Life is what you make of it

PuSs♥

Kategori: Allmänt

sjuk!

Kategori: Allmänt


Efter tre dagar på vfu:n så är jag nu hemma med halsont. Mindre kul, men hoppas kunna gå imorgon och ta det lugnt i helgen så jag blir frisk! Men känns så träligt!

Våffeldagen. . .

Kategori: Allmänt

. . och här sitter jag utan våfflor! Vart är samhället påväg egentligen?! ;)
I Fredags jobbade jag 6-12.30, efter det blev det en repa på stan med Frida och Erika och sen styrde Frida och jag våra fötter mot gymmet.
Igår vårstädade jag min lägenhet, mycket välbehövligt! Jag passade också på att tvätta undan en massa vinterkläder! Så nu kära väder kan vi bestämma att det är vår? Det är ju dags för vfu i morgon och fem veckor frammåt så fint väder tack! Frida och Erika kom igår kväll på lite tacomys och sen sov Frida kvar här. Jag följde henne till jobbet imorse och njöt lite av en vårpromenad hem i solen. Fast det blåser ganska kallt.
Nu är det dags för kaffe! Sen kommer Frida straxt efter två och vi styr kosan mot Kumla och sen Pålsboda.
Puss!

Underbara vår ♥

Kategori: Allmänt

Nu iväg och jobba lite, 15-21! Passa på att njuta av det underbara vädret ♥

18 mars

Kategori: Allmänt

This time you gonna make up your mind, this life you living!

Kategori: Allmänt

Ska träffa några kursisar och plugga en sväng nu. Sen, hem till mamma och pappa! Puss på er och ha en bra dag!

status uppdatering!

Kategori: Allmänt

SnorAr och snörvlar blandat med lite hosta. Har jobbat lite extra, har ett grupparbete och en seminarie uppgift som ska in. Har helg! (vad nu det innebär?) Lyssnar på Joshua Radin och försöker kurera mig, önskar att solen ska lysa klart imorgon och att våren ska komma tillbaka.
That's it!

Livet ♥

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en dag med min pärla♥ Efter skolan tog vi ett gympass och sen käkade vi på java och efter det var vi på bio. En kanon kväll! Nu har jag ganska nyss kommit hem efter att ha gått en promenad i det underbara vädret med Frida som sällis i lurarna. Känns som om detta blir en kanon helg!
Puss på er!