Life is what you make of it

27 Juni 2012

Kategori: Allmänt

27 vad säger det er? Mig säger det LÖN! Eller iallfall vad det vad jag tänkte på när mamma frågade om jag ville med henne till Marieberg idag. Så tillbringade en underbar dag med mamma där idag och fyndade ett par jeans på rean på JC, härligt med halva priset! Passade även på att köpa mig två par shorts då jag inte har några jag kan ha längre. Kul med nya kläder, särskilt som jag får köpa mindre storlek än på det jag har här hemma. Köpte även tre par bas linnen på veromoda där de hade 70% rea, inga pengar alls knappt. Eller ja det var lite så det funkade för mig under dagens shopping, inga pengar alls (läs mamma betalar!) ;) 
 
Imorgon väntar det jobb från och med 16-21, innan det vet jag inte vad jag ska göra. Men något ska jag nog hitta på. Tack och godnatt!

Borta bra men hemma bäst

Kategori: Allmänt

Igår kväll kom jag och Hampus hem efter att spenderat en lång helg ute hos mamma och pappa med midsommarfriande. Hade en bra midsommar, och var mysigt att vara hemma hos mamma och pappa igen. Men känns skönt att vara hemma igen, det tycker nog både jag och Hampus.
 
Idag har jag inte så mycket på agendan, vilket är ganska skönt. Ska iväg med Fia vid fem taget och köpa hö till hennes häst. Inte allt för ofta jag blir tillfrågad som vägvisare men till Bengtsbo hittar jag ;)
 
Fick några jobbpass bokade igår och två till idag. Känns bra att jobba lite mer och bli lite "varm i kläderna" innan jag går på schemat den 11 juli.
 
Jag saknar dig min kära tokstolla!

♥Älskade, saknade Razmus♥

Kategori: Allmänt

Ledsamt

Kategori: Allmänt

Just nu går jag med sorg och livet är ganska tugnt faktiskt..

Såg videon till denna låt idag, tycker den är väldigt fin.

Bild regn från vår New York weekend!

Kategori: Allmänt

Top of the rock! Magiskt, helt magiskt
Lilian är duktigare på att blogga, så kika in där.
Vi var lite busiga på den mexicanska resturqangen som gav våra hungriga magar föda.
Vi fick en nyckelring, vi kommer ha delad vårdnad. Just nu tillbringar den tid med mig men frågar hela tiden efter sin mamma. Jag kan lova er, det är inte lätt att förklara att mamma kommer vara borta i tio veckor till.
Efter några drinkar var vi i gasen och begav oss till en klubb och dansade, dansade och dansade!
Efter tre timmars sömn i en stad som aldrig sover grabbade vi varsin kaffe och styrde stegen mot central park.
Min underbara och fina vän Lilian♥ Jag har tur som har dig, tro inte för en sekund att jag inte vet det!
Special friends in central park!
Hey det är ju USA! Givetvis fanns det regler att följa. . .
Efter vår vandring i central park så hittade vi ett mysigt ställe att käka en superb frukost på.
Min fina Lilian påväg mot Brooklyn.
Efter att vi vandrat tusentals steg vilade vi en stund och njöt av att titta på allt folk som drev omkring.
Vi passade även på att njuta av smarriga burgare - äta bör man annars dör man!
Trötta efter helgens bravader satt vi och tittade på folk vid time square.
När vi skulle åka tunnelbana fastnade vi en stund framför dessa grymma dansare.
Söndagen och min sista dag passade vi på att äta frukost från magnolia bakery, sötsaker till frukost! Äre' söndag så äre'!
Innan jag åkte hem fick jag träffa Henke en sväng ;)
♥Jag älskar min fina vän Lilian, tack för en underbar resa!♥

en liten inblick i en underbar vecka

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma i Örebro, i Sverige igen. Känns skönt att vara hemma med mina grabbar igen. Men känns inge bra att veckan med Lilian är över. En alldelles underbar vecka! Oj vad jag känner att mitt liv blivit berikat! Känns som om vi hunnit med så mycket skoj, vi har bl.a. strosat i NYC, blivit utskälda av en busschaufför, ätit sjukt goda buritos, påtal om ätit - fikat har varit outanding, sett eldflugor och en kolibri på nära håll, varit på grekisk festival i Wilmington, upptäckt att Amerikaner har regler till precis allt och att " you must follow the rules" är en standard kommentar, varit uppe på top of the rock precis innan stägning och drukit rom i en medhavd flaska (vilket givetvis var emot reglerna), varit inne i klädesaffärer som stänger klockan två på natten, dansat tills fötterna domnat på en klubb i NYC, skrattat tills jag gråtit med Lilian♥, sett Phantom of the opera på broadway, köpt underkläder på VS, vandrat i Central Park och massor, massor, massor med mer spännande, roliga, fantastiska saker som bara kan ske i Lilians närhet! Ni ska få se lite bilder snart.
Puss&hej!

On my way!

Kategori: Allmänt

Nu är jag påväg till Arlanda och new york och Lilian! Vilket äventyr! Jag är så exalterad! Puss på er