Life is what you make of it

Lite bilder ifrån helgen

Kategori: Allmänt

Min fredags outfit
Annas fredags outfit, Anna som förövrigt skippade utklädnad helt på lördagen.
Jag däremot slog till på lite albino look på lördagen.
Kände att det fick räcka med vita ögonfransar, kan meddelaatt det inte var jätte lätt att tvätta bort den vita färgen.
Men den viktigaste detaljen, SPINDELN! Som jag glömde att ta på mig på fredagen..
 
Det var lite bilder ifrån en mycket trevlig helg!
 

I don't need a new love, or a new life, just a better place to die!

Kategori: Allmänt

Har haft en bra helg, fart och fläkt och mycket skratt med fina vänner. Så där som en bra helg ska vara.
Fredagen var jag och Anna hemma hos mig och fixade och trixade,sen for vi till tärnvagen en sväng och sen kåren.
Helgen var lagom läskig med andra ord och nu ska jag en sväng till Pålsboda i vanlig söndags anda! 
 

Fredag åh du underbara fredag!

Kategori: Allmänt

Har haft en pp redovisning idag, den gick kanon och humöret på topp. Fick tillbaka examinationsuppgifterna med, fixade matten med ett klart godkänd och Svenskan fixade jag på något vis och vänster med! Vet dock inte hur då vi får kommentarer nästa vecka. Men var så inställd på att få kompletera svenskan att jag är utom mig av lättnad just nu! Grymt skönt! Som om inte det vore nog har jag fredagsstädat och sitter medett glas vin och väntar in Anna, sen blir det taco och fix inför kvällens bravader. Haunted House på kåren både ikväll och imorgon, ja jag ska vara ett lik på söndag! Det är liksom temat under helgen ;) 
 
 

Jaha där ser man. . .

Kategori: Allmänt

JAg har visst gått och blivit gästbloggare hos min fina vän Lilian! Så kommer att blogga onsdagar där, kika in vet ja! Frågan är barahur länge? Har LIlian inte läst min blogg ;) 
 
Sen är det ju det här med betalning.. jag förväntar mig att tavlan sitter på väggen inom den ärmsta veckan, annars skiter jag i det här med HÄSTBLOGG!
 

Bra fredag!

Kategori: Allmänt

Dramat rullade på bra idag,roligtsom vanligt. Kom hem till kvart över tolv och käkade lunch, sov en snabbis i soffan. Diskade lite och skulle precis hoppa in i duschen när en hanverkare ifrån öbo ringde på dörren. Jag hoppade duschen och bjöd in min hantverkare som gjorde att min lägenhet nu har det lite varmare. Tack och bock!
Slängde mig på bussen upp på stan med Anna, halv fyra satt vi tillsammans med 20 pensionärer i bio salongen. Palme var filmen, mycket sevärd! Både jag och Anna tyckte att den levererade. Sen lite käk på pacos och efter detbussen till grankotten där det bjöds på tvmys och pratmys i massor.
Nu ska jag krypa till kojs för imorgon blir det en dag i Pålsboda hos pappa och mamma. 
Sov gott!
 

you spin me right round

Kategori: Allmänt

Torsdags mys med Bjuggan är vad som händer! Annabanana har även hon vart här en sväng! Imorgon blir det kort dag, bara mellan 9-12. Sen tänkte jag och Anna visst se Palme. 
 

Jag har något i mitt öra som kanske kan bli en sång

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft workshop mellan 13-16, problem där när den akademiska kvarten bara försvinner ;) Det var en skön dag med mycket praktiskt, det gillar vi! Efter workshopen fick jag med mig Anna hem på lite mat och massa prat. 
 
Imorgon ska jag besöka min vfu skola och sen blir det helg. Helgen börjar med att min favorit kille och jag ska på bio och sen ska han sova hos mig. Spännande, första gången sen jag flyttade hit. 
 
Ska man bo hos ÖBO så gäller det att man har varma kläder! Har mysiga 15 grader inne i lägenheten. Ringde bovärden igår men hon ville visst inte ringa upp. Hoppas att de slår på värmen snarast!
 
Puss & hej♥

vimmelkantig

Kategori: Allmänt

Vad ska du bli när du blir stor?

Kategori: Allmänt

Idag hade vi kurs introduktion, känns både spännande och lite jobbigt. Kommer nog bli en hel att göra samtidigt som vi kommer att ha mycket praktiskt också. 
 
Jag skickade iallafall iväg min ansökan till antagningen nyss, så nu har jag verkligen gjort mitt val! Men det känns fortfarande bra, har inte ångrat mig trotts en del påtryckningar.
 
Har varit splittrad under en längre tid, men en klok vän sa till mig "Ibland behöver man gå sönder lite grann för att kunna bygga upp något nytt" så nu satsar jag på att sätta pusselbitarna på plats.

Det är ingen framtid i att använda nuet till att ångra det förflutna!

Kategori: Allmänt

Tror bestämt att jag äntligen har beslutat mig för vilken inriktning jag ska välja nästa termin. Bara sådär känns livet liksom lite lättare. Precis vad jag behövde!  Bara hoppas att jag vaknar upp imorgon och fortfarande känner likadant, beslutsångesten brukar ju ha en tendens att smyga sig på och då har jag ju en tendens att lägga till allernativ istället för att sålla. 
 
 
 
 
 

min nya leksak

Kategori: Allmänt

 
 
Jag tröst shoppade som sagt mig en dator eftersom jag inte kan använda min iPhone.. eller jag behövde ju faktiskt en ny.

Sena nätter, tomma glas, femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)

Kategori: Allmänt

Oj vilken fart och fläkt det har varit de senaste veckorna. Vi lämnade in och hade examinations seminarium i fredags. Vi filmade också den sista scenen till filmen i fredags. Sp fredagskvällen bjöd på lite fest med några klass kamrater. Var en trevlig början men kvällen slutade med lite för mycket drama och att jag pajjade min iphone totalt. Mindre lyckat! 
 
Så igår fixade jag ett kontantkort och fick vackert nöja mig med min gamla sony ericsson. Men var inne och kollade hur det gick med min iphone fem, den kommer troligtvis till nästa vecka! längtar lite sådär extra nu. hade spenderar byxorna på mig igår och köpte en ny dator! en jätte fin, liten, tun och blå dator! haha är nöjd över den. Men kvällen bjöd på korpen avslutning på strömpis, en härlig kväll med mina fina lagkompisar. 
Idag ska jag hem till mamma och pappa på den sedvanliga söndags middagen. Ska få med mig lite nya blommor som mammsen köpte åt mig igår. 
Men vet ni vad? livet snurrar vidare och på ett sätt eller ett annat så gör jag det med!

Kanelbullens dag

Kategori:

Idag har jag filmat, varit i skolan och pluggat, fikat med Lilian som kom och hav mig en välförtjänt pluggpause, haft med mig Bjuggan hem på lite mat och skitsnack och nu ska jag snart krypa i säng :)

pluggeliplugg!

Kategori: Allmänt