Life is what you make of it

Kalops kokerska!

Kategori:

Är på jobbet och sliter. Haha mina vänner till lunch idag ska det serveras kalops! Ja så sen några timmar tillbaka har jag grejat med det. Jag laga kalops! Det trodde jag inte när jag skrev på anställningen, men hey hoppas det går att äta. Jag har ringt pappa och bett om råd hur man gör så ska nog bli bra det här, jag kanske ska skola om mig?! ;)

all i know is that i don't want this night to end

Kategori: Allmänt

 
Har haft en galet bra helg (med betoning på galet) tillsammans med mina fina vänner Mickaela och Anna! Nu är de dock tillbaka i både Ösmo och Motala och jag ska göra mig iordning för sängen. Har en vecka med mycket jobb framför mig, kan nog vara precis vad jag behöver då det var länge sedan jag var så sliten som jag har varit idag. Så tur att man kan vila upp sig med lite jobb! Tack iallfall tjejer, det här var precis vad jag behövde!

Fredagsmys!

Kategori: Allmänt

Vin kväll med Anna och Bjuggan är vad kvällen bjuder på. Lycka!

Hör och häpna!

Kategori:

Igår när jag kom hem från jobbet vid tre var jag trött och mör. Men efter lite mys med Hampus var jag återigen rastlös. Så jag bestämde mig för att baka bröd! Haha ni som känner mig väl vet att det kan gå hur som helst när jag är i köket. Jaja en bidragande faktor var ju faktiskt det att det skramlar skralt i kassan och att jag för mina stulna tjugo kronor fick både jäst och en påse rågsikt på Ica. Hmm stulna tjugo kronor! Ja jag gick så långt att jag stal ifrån min fanta flaska med tior! (detta sedan Kevin visat nig hur man gör) jag som tidigare trott att den var stöld säker fick lära mig att det bara var att skaka ut lite pengar! Man behövde inte alls ta sönder flaskan. Jag kanske betalar tillbaks i bättre tider, om det kommer några sådanna när det gäller mig och pengar ;)

Skinny Love

Kategori: Allmänt

Idag har jag solat en sväng med syster och gossen. Sen bakat blåbärsbullar med samma nämnda. Efter det cyklade jag till Fialotta Larsson som peppade ut mig på en spring tur. Sen lite VD mys.. Nu lite sömn. Eller ska väl iallfall försöka, känns som om jag aldrig kan sova, fast är trött jämt!

If you really want to know, open your mind!

Kategori: Allmänt

 
The Eye, av Funnywow

If you wake up at a different time and in a different place, could you wake up as a different person?

Kategori: Allmänt


You are not how much you have in the bank. You are not the contents of your wallet.You are not your fucking Khakis.You are not a beautiful and unique snowflake. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.