Life is what you make of it

Smaskigt!

Kategori: Allmänt

Har precis sett dagens avsnitt av Breaking news, imorgon är det sista avsnittet. Ogilla! Ikvällen avsnitt var Andreas Wilson med, oj, jag hade visst missat han han blivit så snygg! En riktig snygging med en svlappnad stil och ett snett leende! Så vem är på att åka på en dags utflykt till Stockholm för att testa hans nya juice ställe?

I wanna be where you are

Kategori: Allmänt


Fick ett underbart mail av min pärla på andra sidan jorden idag. Det gjorde min kväll♥

He doesn´t look a thing like Jesus

Kategori: Allmänt

Träffades i gruppen idag för att fila ihop den enskilda uppgiften som ska vara klar tills på torsdag. Jajamen grupp träff även om det var enskild uppgift, är ju mycket mysigare att sitta fyra pers i en soffa med varsin dator som små svär lite över att de inte fattat istället för en ensam själ i en stor soffa. Är det en uppfattning ni delar med mig? Jag lyckades iallafall knåpa ihop 400 ord så ungefär halva uppgiften gjord kan man säga! Sen ska det ju på en power point på det men det löser sig, sa jag att det skulle vara klart på torsdag? Haha jag orkar inte ens stressa. Men är nöjd över att jag har en sån härlig grupp! Skönt att skratta lite emellanåt..
Mindre rolig sak som skedde idag, mycket tråkig faktiskt! Jag tappade min kära iphone i asfalten, japp det vart en spricka i skärmen :(
Fortsatt angenäm dag!

110921

Kategori: Allmänt

Jag håller på och pluggar för fullt, går ganska bra. Är bara att läsa och det har jag inte svårt för - vet dock inte om kunskapen som förmodas fastna gör det, men det är ju en annan sak.
Somnade inte förens efter halv tre inatt vilket resulterade i att jag inte orkade upp klockan åtta som det var tänkt, men heey Carpe Diem tänkte jag och gick upp halv tio istället.. Jag gör vad jag vill av dagen, man har ju alltid ett val!
Tog precis en paus i läsandet om diskrimineringar och passade på att kika in på na, läste även Fredrik Welanders blogg som jag vill passa på att tipsa om, mycket läsvärd!
Nu - åter till studierna!

Det kommer aldrig nånsin vara perfekt,heey, men de e där jag kommer ifrån!

Kategori: Allmänt


••

110918

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Kevin varit ute på en mysig höst promenad. Vi hindrades inte av att regnet hängde i liften utan njöt gav oss iväg och var bort i över en timma. Vi hann med att gå igen olika trädslag och vilka löv som hörde till vilka träd, att det var mycket rönnbär på ett träd och att detta trodligtvis skulle leda till ännu en snörik vinter, vi matade kalvarna med ek kvistar men vågade inte riktigt klappa dem, vi klättrade i jaktorn och spekulerade i om det fanns några vildsvin att skjuta nu för tiden, hoppade i massor av vattenpölar (jag avstod dock) och massa andra spännande saker. Tyvärr hade vi ingen matsäck med oss, men det får vi ta igen dubbelt nästa gång ;)

Finns det en så finns det flera!

Kategori: Allmänt

Före igår kväll så var detta bilden av mig. . .
Men imorse var det denna filur som dök upp.. Tack kära Frida för klippningen och toningen! Känns fräscht, känns bra och känns stabilt.
Imorgon bjuds det på innebandy, kalas för morbror och efter det bowling i glada vänners lag!
Nu är naglarna målade, tänderna borstade och energin snart slut. Men efter att ha gått till fem i skolan idag så är det  okej att kapituler mot John blund nu va? jag tycker nog bestämt det!

Nighty♥

nämen..

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer här då? Jo mina vänner det ska ni få se inom en snar framtid. . . Lite förändringa både här och där! Det är så det kan bli när man släpper galningarna Karro&Frida lösa! Lilian bara så att du vet så har standard kommentaren ikväll varit "men Lilian gjorde väl typ såhär" Du vet att du är vår inspirations källa!
Peace♥

Done!

Kategori: Allmänt

Yes! Då är jag äntligen klar med det där jäkla referatet! Jag vet inte om jag har gjort rätt, men jag har iallafall gjort något! Nu hoppas vi bara på det bästa!

Onsdags kväll och Onsdags ångest. . .

Kategori: Allmänt

Usch! Känner mig just nu helt värdelös och pantad i skallen! Ska få ihop ett referat på 800 ord - ingen omöjlighet! Jo det känns som det för mig! Har i nuläget fått ihop 260 sketna ord, vet inte vad jag ska skriva mer.. Känner mig bara allmänt dum!

bläääää

Kategori: Allmänt

Ja lite såhär känner jag just nu.. Inte jätte kul!

älskade syster

Kategori: Allmänt


A walk down the memory lane!

Kategori: Allmänt

ifrån förfesten innan min första utgång
!
ifrån bussturen hem ;)

tältning sommaren -06

Jag och Lilian fjantar oss!
En av alla legendariska Klaras kvällar!

Ifrån Idas och Oskars förlovningsfest

Ifrån min 20-års fest!
'
En bild ifrån en av alla för för fester vi hade hos Milla

Näsblod, eller iaf enligt spelets regler!

uppraddade

Dupt försjunken i studier som den mycket seriösa elev jag var!

Jag och Frida visade tydligt vilket gäng vi hörde till!
''
Kundvagns taxi!

70-tals redovisning. . .

Hah sóm sagt, mycket seriös student (er)

Lilla lillebror och jag innan balen

Balen

Malin, Milla och jag

En galen förfest hemma hos Jocke

Mycket alkohol och mycket kärlek

Grupp bild!

picknick vid kvarntorps högen

Jag vill minnas att det var Frida som bjöd med oss på hemlig destination

Givetvis fick Wilma följa med!
Min skatt och jag påväg ner

En minst sagt galen student kryssning!

Innan vi fick gå på båten - Frida var taggad!

Malin och jag blommade

Denna skylt prydde vår hytt! Vill dock minnas att det var i vår hyt alla var!

innan takida

Mycket bra!
En galen påskfest 09

Zandra, Mange, jag och Milla
Frida med borat dräkten

Jag och Sandra

Fjollfia&Bögbert♥

Iiiih, glädjeyra!

Kategori: Allmänt

När jag loggade in på mailen förut möttes jag av ett glädje besked!! Jag har plats nr1 på en lägenhet!iih första oktober är den ledig. Har tackat ja och väntar nu bara... Puss och hej - glad tjej!