Life is what you make of it

Vad ska detta bli då?

Kategori: Allmänt

lite sådanna hära +
lite sånt här..

Var inte rädd för mig, jag är så rädd för dig!

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och laddar inför morgondagen. Borde egentligen släcka ner och sova, men har inte riktigt ro till det än. Jag har haft en toppen helg i kumla hemma hos Frida och Oskar, detg behövde var precis vad jag behövde, lugn och ro och massor av skratt! Vi har myst en massa och tittat på grey's och njutit av känslan att hösten är här.
I fredags gjorde jag min sista dag på fritids, kändes lite tugnt och vemodigt när jag städade ut allt som var mitt, ráderade mig ifrån arbetsplatsen. Men nu går jag vidare i livet!
När jag skulle ta ut min kaffe mugg ur skåpet fick jag syn på några som minsan inte varit lika nogranna innan de lämnade stället. Jag kan inte låta bli att tänka på hur annorlunda allt såg ut för ett år sen, och jag saknar det verkligen!
Ändå så är jag grymt taggad på att plugga nu, det ska bli jätte spännande och jag ser fram emot att träffa och lära känna en massa nya människor. Men det är ju det här med att ta avsked av folk som jag verkligen ogillar! Imorgon gör jag sista dagen på Folkasbosolan. Det blir den första dagen i ettan för mina fsk.klass barn och den sista dagen för mig. Men det käns ändå bra att få vara med dem.
Det är inte riktigt förens nu som jag insett att jag inte kommer att jobba med Vicke, AnnaLena och Miriam i år igen. Shit vad jag kommer att sakna dem, dessa underbara människor som verkligen lyft och utvecklat mig. Om alla hade sådanna kollegor skulle världen ha varit mycket bättre!
Nu ska jag sova, eller iallafall försöka. Walk with love♥

Innebandy lördag!

Kategori: Allmänt

Sitter i Kumla hallen med min bästa Frida! Innebandyn har ju börjat igen. En myshelg med min Frida och jag älskar't!

Utmaning i vardagen!

Kategori: Allmänt

Vågar du utmana dig själv i vardagen? Jag vågar det! Och mina vänner jag växer för varje dag som jag gör detta. Små grejer för er kanske men berg att bestiga för mig. I sommras åkte jag Atmosfear fast att jag har grym höjdskräck! Jag gjorde det och jag dog inte. I tisdags klättrade jag i klätterställningen på jobbet, roligt (tyckte både jag och barnen) och kul då jag för ett år sen antagligen inte vågat skämma ut mig på detta vis. Igår kväll dödade jag en stooooooooor spindel själv!!! utan att använda hårspray, utan att skrika efter hjälp. Jag är extra stolt eftersom jag faktiskt visste att mamma var vaken där nere. Jag gjorde det, växte ett par centimeter, tänkte tanken att nu är jag verkligen redo att flytta hemifrån! Idag gungade jag och hoppade ifrån gungan med mina härliga fritids grabbar. Det tyckte jag var lite läskigt, men inte egentligen ju när man gjort det.
Berättade även för mina grabbar att jag gör min sista dag på fritids imorgon, fick en stor klump i halsen när de kom med stora klagorop. Vill ju inte lämna dem riktigt än. Vill ju inte lämna vissa kollegor riktigt än heller ju. Men så är det ju, thats life!
Mina vänner lyd mitt råd och utmana er i vardagen - det ger mycket! Jag försöker numer leva efter mitt nya motto "life is what you make of it" Gör det du med!

Master celebrator

Kategori: Allmänt

Bow your head and fold your hands
Master celebrator
No one gets a second chance
Master master
Raise your voice and start to speak
Master celebrator
Climb the mountain to it's peak
Master celebrator
But I don't know, I don't know
Who knows
Med storm steg emot framtiden, nervös men framför allt spänd förväntan. Universitets tiden är snart här och nu är det bara två dagar kvar på Folkasboskolan. Känns skönt men också väldigt vemodigt.
Take care ♥