Life is what you make of it

life ♥

Kategori: Allmänt

Har jobbat mellan 6-14 idag. Efter jobbpasset var det snabba fötter som trampade till uni för dugga plugg. Känns sådär, har lärt mig att almen har öra idag och att kirskål stavas just kirskål inte kirschkål som jag trott ;) ja det är ju mer än innan men känns som att det kna gå hur som helst imorgon. Vi hade iallafall trevligt och innan vi cyklade hem så fick vi reda på tenta resultatet, snabba puckar! Fick ett VG! Helt sjukt, men förjäkla skönt. Imorgon kväll blir det klassfest. Känns som om jag börjar tagga till ordentligt nu. Men innan det som sagt en dugga och innan det friluftslivs avslutning. Har skypeat med Lilian Letcha Sundevall idag också, lite planer inför söndag. För det är sjukt overkligt men då drar jag till new york!!!!!!!!!!!!!!

Tentan gjord!

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort tentan, sjuukt skönt att den är förbi! Nu hoppas vi på det bästa så jag slipper göra om den 14:e. Sa att jag skulle ta plugg pause idag, men kan inte släppa duggan som är på torsdag. Så ska snart ge mig iväg till Fia så ska vi ge oss ut på en lite tur i naturen. Snart sommarlov! Snart USA! Nu ska jag googla lite insekter och hoppas att jag får lite koll.
Bra pluggmusik! Som den stalker jag är ;) (dock inte riktigt lika crazy som Erik får det att framstå)

morsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det morsdag vilket innebär att jag ska ut på middag i Bengtsbo och krama om min fina mamma. Har haft fullt upp i veckan med tentaplugg. Usch imorgon smäller det, hoppas på det bästa. Har dock pluggat väldigt mycket mer än vad jag gjorde inför den förra salstentan. Men varma sommar nätter har gjort att klockan varit bortåt två varje kväll innan jag kommit hem, har varit tugnt att komma upp på mornarna då. Men kan ju tillägga att jag härom natten vaknade och började rabbla de åtta nivåerna systematiken använder sig av för att dela in alla organismer i grupper. Haha fick panik och kunde inte somna om förens jag kom på "klass" också! Haha sommarledigheten behövs verkligen! På torsdag har vi sista dagen i skolan och en klassfest på det. Sen på söndag smäller det, då far jag till Lilian i staterna!!!!! ihhh ser verkligen fram emot det!
I fredags tenta pluggade vi fram till fyra i skolan, satt ute i solen och njöt. Vi bestämde oss även att efter att varit så duktiga så var vi värda att ses på en uteservering. Så jag fick hänka på Mickan hem och bli bjuden på käk, sen träffades stora delar av klassen och hade fredagsmys på ivys uteservering i underbart väder. Eller iallafall tills det bara slog om och började regna och åska, åsk rädd som jag är vågade jag ju inte cykla hem själv i ovädret. Men Fia förbarmade sig och tog med mig hem till henne där vi delade på en flaska vin och snackade massa skit♥ Mötte upp Anna straxt efter två och vi tog sällis hem och fick det senaste skvallret ;)
Igår det tentaplugg igen! Erik kom och mötte upp mig vid tolv och Mickan kom straxt därefter sen styrde vi cyklarna mot uni och pluggade "flitigt" med ett gäng från klassen. Kvällen bjöd på grillat i statsparken med Bjuggan. Mysfaktor på hög nivå!

Trött

Kategori: Allmänt

Har varit och hälsat på hemma hos Karin & Mange idag. Kul att få se deras nya lya :) men är helt slut nu och har huvudvärk, det räcker som övertalning för att hoppa över att tvätta ikväll! (jag är inte svår övertalad) så ser på hockey och tar det lugnt istället! Sverige gjorde precis 1-0 så kan nog bli en bra kväll!

det bästa med träning. . .

Kategori: Allmänt

. . . är att få duscha efteråt! Den känslan är näst intill oslagbar. Nu har Hampus och jag lite kvällsmys framför tv:n men snart väntar bingen. Imorgon blir det föreläsning och sen grupparbete. Sen ledigt torsdag, fredag så blir långhelg, gött!
Sweet dreams!

14 maj

Kategori: Allmänt

Började morgonen med att kliva upp straxt efter sju, käkade frulle och njö av tidningen. När jag stod med tandborsten i högsta hugg ringde Erik, fick panik en sekund och han tänka att de redan var på g och hämta mig. Men så var inte fallet, han ville bara crasha i frukost ruschen då de haft träning på morgonen. Inga fel med sällis på morgonkvisten. Sen kom Fia och Linus och hämtade oss, det var föreläsning på schemat. Ekologi med inrikting på  växter, inte jätte kul men tenta om två veckor så välbehövlig. Fick ett sms av Christer på mellringeskolan om jag kunde jobba. Så vart några timmars jobb, mycket najs då det skramlar skralt i kassan. Och för att jag saknat dem lite där borta.
Sen blev jag bjuden på käk av Fia och vi malde igenom några avsnitt vampier diaries. Hon hade som mål att frälsa mig då jag aldrig sett serien, och ja det går ganska bra ;)
Nähej nu ska jag lägga mig, imorgon blir det skolan mellan 9-12 och delegering klockan 13. Sen en efterlängtad Java date med min pärla♥

Lördag

Kategori: Allmänt

Övernattningen i Stenbäcken bjöd på både trevliga och otrevliga upplevelser, men överlag tycker jag att det var mysigt. Uppskattade dock att kom hem och få duscha och sova i MIN säng sjukt mycket. Så pass mycket att jag sov till tolv idag! Haha var väldigt länge sedan det hände. Har iallafall hunnit med att gå en sväng, passade på att njuta av en 7 km promenad genom staden. Omväxling mot skogspromenaderna de senaste dagarna. Annars vet jag inte vad kvällen ska bjuda på, men den som lever får se.

Stenbäcken here we come

Kategori: Allmänt

Imorgon åker vi för att övernatta i stenbäcken med klassen, läser ju friluftsliv nu. Ska bli lite kul, men vore ju najs om det slutar regna! Packar, packar och packar här hemma.. Glömmer nämligen saker hela tiden, hah vi får se hur detta slutar. Men hey, carpe diem va? Ja så säger vi!
God natt ♥

Pirr i magen på hög nivå

Kategori: Allmänt

Oj oj oj! Har sjukt mycket fjärillar i magen nu! Har precis bokat en flygbiljett till Lilian i staterna! Gash vad nervig jag blir, ska flyge helt själv ju! Men oj oj vad jag saknar min skatt, ska bli så underbart att träffa henne♥

Söndags kväll

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en hel dag med min kära syster, vi började morgonen med en tur med inlines i varberga spåret. Gick över förväntan tills jag kom till sista backen.. Haha har skrapsår hela rumpan/låret så ni kan ju gissa själva hur bra jag var ;) Jaja inget mer än lite skrubbsår och skadad heder! Sen kalasde vi en sväng hos farmor som blev 66 igår, massa fika! Kära syster fick leka lite frissör på mig sen och nu är jag back on igen, BLOND! Kännd najs att vara jag igen. Idag har jag varit på Filip & Fredriks "jakten på den förlorade staden" Givetvis magiskt som ALLT de gör! Nu kikar jag på Inter - Milan matchen och ska snart lägga mig för att vara redo för orientering imorgon!
God natt♥

baaam!

Kategori: Allmänt

Jobbade på folkasbo idag igen, lovley as usual! tog bussen till skolan direkt efter jobb passet och hade seminarium med oppenering på varandras pm. Hann bli nervös och känna av veckans brist på sömn och dåliga förberedelser för uppgiften. Men hey! Fixade det galant och gick mot helg med ett VG med mig, sjukt skönt!
Ha en toppen helg nu min vänner♥