Life is what you make of it

Lever din lever?!

Kategori: Allmänt

Klassfesten igår var toppen, idag då? Jo tack jag mår precis som jag förtjänar!
Nu bussen till mamma och pappa!

Fredagens!

Kategori: Allmänt

Gårdagen bjöd på en trevlig kväll, tacomys på kotten med frisörsalong! Sen en snabbis till tärnvägen innan bussen till frimis gick av. Såg maskinen och var nöjd. Mmm mycket nöjd faktiskt! Nu ligger jag i soffan och ser reprisen av let's dance, sen duschen och börja tagga till för klassfest :D och Timbuktu ikväll!!!!

Pluggar

Kategori: Allmänt

Har varit vaken sen kvart i åtta, eloge till mig då jag faktiskt inte börjar på vfu:n förens 12 idag. Men det är ju för att jag har skrivtid nu. Bläää! Men har kommit en bit iallafall med rapporten. Vilket underbart väder det är idag med, mmm älskar att det snöregnar♥
Men hörre ni, det är ju fredag!

on my way

Kategori: Allmänt

På kalas hos Erika och Sebastian, ska bli super mysigt♥

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

Ha en super bra dag nu mina vänner, det har jag tänkt att ha!

Taggar inför morgondagen

Kategori: Allmänt

Imorgon är det en öppning på schemat, alltså ska jag vara i Mellringe klockan 6. Aja det ska vi nog kunna fixa med tanke på att jag är ledig tills på tisdag då.
Men sen är det ju även så att världens bästa ♥lillebror♥ ska rodda åt takida imorgon och har då fått fribiljetter, så han ska ta med mig!
Det blir naaaaaaaaaaaaajs!

Återträff

Kategori: Allmänt

Har precis haft några av mina underbara (fd)kollegor på besök. Härligt att träffa dem igen och att bara sitta ner och mysa och prata om allt. Men oj hörre ni vad jag saknar dem! Dessa fina människor som alltid får mig att må så bra, jaja om två år kommer jag igen
puss&hej♥