Life is what you make of it

♥Obegränsad kärlek♥

Kategori: Allmänt

movie star!

Kategori: Allmänt

Livet snurar på i en väldans fart just nu. Har lite svårt att hänga med i svängarna! Därav lite dålig uppdatering här. Den där välkommen hem middagen (som jag nämnde i inlägget innan) var ju egentligen en överraskningsfest för Lilian. Men för att hon inte skulle ana något så vred jag lite på sanningen.
 
Förra helgen var det fart och fläkt både fredag och lördag. En galen helg med en super rolig möhippa för Mickis. 
 
Så denna helg blir jag nykter, haha känner att det behövs. Är hemma en sväng hos mamma och pappa nu, har fått lite mat och kvalitetes tid. Ska följa med Cam och hämta Annabanana och bjuggan på flygplatsen ikväll, ska bli kul att få höra om deras vecka. Tänkte  väl även bjuda in mig till Bjuggis sen och mys pysa lite.
 
Annars har jag läst lite manus idag. För er som missat har jag fått huvudrollen i en kortfilm som börjar spelas in på tisdag. Fjärillar i magen delux, men på ett bra sätt. 
 
Ja lite så ser det ut här! 

There's nothing more to it, I just get through it

Kategori: Allmänt

Idag har jag hostat och snorat och om jag känner efter så kanske jag rent av är lite sjuk. Men lika bra att inte känna efter! Har plugga, pluggat och åter pluggat. Så känns ganska bra, tar helg nu.
Snart kommer Ida in till Öret och vi ska gå ut och käka och ta oss varsit (ev flera) glas vin, välförtjänt efter denna vecka. Känns bra att få fira in att det är helg med en fin vän. Blir nog en lugn helg annars, imorgon ska jag iväg en sväng på lite välkommen hem middag, för er som missat så är kära Lilian åter i Sverige! Annars så ska jag väl bara plugga, så hittar gärna på något roligare om det är någon som är sugen!
 

mamma sa, mamma sa lek aldrig med grannens barn!

Kategori: Allmänt

 
Idag har dag nummer två i skolan avklarats. Idag var vi egentligen inte schema lagda men precis som jag delar några klassisar uppfattningen att man pluggar bättre ihop än ensam. Det är i vilket fall trevligare. Matematik ett grundämne är vad som diskuterats idag. Är nästan färdig med seminarium uppgiften tills på torsdag. Lika bra att köra på medan motivationen finns, den är säkert slut tills på måndag ;) i vilket fall som helst är det skönt att vara tillbaka och träffa människor som jag saknat hela sommaren.
  
 
Engagerad till tusen!
Puss & Hej