Life is what you make of it

what if?

Kategori: Allmänt

Mina nya gardniner

Kategori: Allmänt

Fick i helgen upp gardinerna i köket, tyckte det var dags nu. Och då var det ju lika bra att köra på julgardiner, jag är ju en riktig sucker på julen♥
Har ju även julpyntat lite här i lägenheten. Men är inte säker på om allt har kommit på sin rätta plats, kommer nog gå och flytta runt lite på grejerna.
Tomtenissarna verkar dock trivas ihop med granen uppe vid förstärkare.
Detta urgulliga paket ifrån partylite med favorit doften "vita snöbär" står i fönstret och väntar på att bli tänt, men jag vill ju spara den också. Men ska ju på ljusparty på lucia så kanske blir att införskaffa ett likadant.
Dessa gardiner fick jag låna av kära storebror.
Puss&hej♥

Adventsfika hos mig

Kategori: Allmänt

Idag bjöd jag Frida, Oskar, Carina, Berne, Erika och Sebastian på lite adventsfika. Det var jätte mysigt att ha dem hos mig. Jag fick också flera jättefina inflyttnings presenter, stort tack!
Carina känner till min kärlek till körsbärsblommor så jag fick denna underbara lampa, jättefin!
Den här fina blomman fick jag av Frida och Oskar, men som om inte det vore nog fick jag även...
... denna kokbok. Lättlagad husmanskost, perfekt! Tusen tack mina underbaringar.
De här två supermysiga te muggarna + julte fick jag av Erika och Sebastian, ett stort tack till er med! Av Maria fick jag kakor, fast hon jobbade tyvärr så kunde inte vara med. Och av Berne fick jag ägg, han känner ju till min stora passion för ägg, en passion jag delar med min goda vän Lilian! Synd att hon inte är här delar äggen med mig, eller kanske tur för en del ;)
Ett stort tack för att ni kom och verkligen super tack för alla fina grejer. Jag älskar er massor!♥

99 times

Kategori: Allmänt

imorgon är det första advent, då kommer det hit underbara människor på advents fika. ser jag fram emot! Men nu sängen!

Titta in den här underbaringen!

Kategori: Allmänt

Mental wounds not healing. . .

Kategori: Allmänt

. . så ha inte så höga förväntningar på mig!
Imorgon är det fredag, dock inte vilken fredag som hellst. Nä imorgon är det ju lön! Eller ja studielån ;)
Sista dagen på vfu:n, på kvällen blir det reunion med bästa Carro & Hanna!

En bra tisdag

Kategori: Allmänt

Jag brukar bestämt hävda att tisdagar är veckans värsta dagar. Måndagar kommer man upp men tisdagar, nej usch då kommer sviterna efter helgens leverne och så känns det så fruktansvärt långt tills helgen.
Denna Tisdag startade inte annorlunda, jag var sjukt trött. Men var på praktiken klockan halv åtta, det är verkligen ett toppen ställe. Jag blevsnabbt på bra humör. Satte mig dock på en buss därifrån redan kvart i ett, vi skulle nämligen träffas i gruppen för att få klart allt inför vår redovisning. Det gick riktigt bra, vi blev klara.
Sen gick jag hem, ringde Frida, vi avnjöt ett långt samtal med allt mellan himmel och jord och jag hann få mat i magen! Efter vårt samtal ringde jag till kära mor för att se vad hon gjorde. Jag hade tur, hon var inne i stan och skulle precis åka till Coop forum och handla, jag frågade om hon ville ha sällis. Och det ville hon såklart! Toppen nu har jag en full kyl utan att ha gått back på konton ;) Mamma är bäst♥  Vi hade en toppen stund med skratt, mammakramar, muppgåsar, och tips i mängder.
När jag kom hem så kom jag på att jag tänkt damma idag ju, så det gjorde jag. Jag satte också upp min adventsljustake i köket. Jag vet att det är tidigt men jag kunde inte hålla mig längre! Älskar julen♥
Jag har inte fått upp julgardinerna än, men de kommer förhoppningsvis i veckan. Jag ska be farmor sy till dem också.
Jag kunde inte hålla mig så plockade iordning min ljusstake ikväll med. Men jag lovar, ska inte tända första ljuset förens på söndag.
Nu sitter jag med en inpackning i håret samt dricker en stor mugg med "kvällsro", ska dricka upp, borsta gaddarna, skölja ur inpackningen och sen stupa i säng! Uppstigning kvart i sex imorgon!
Massa kärlek♥

Julkänslan i topp!

Kategori: Allmänt

Igår beställde jag julgardiner till köket, de ska komma i veckan! :D längtar! Passade även på att packa med mina julsaker ifrån mamma och pappa igår. När jag kom hem ifrån praktiken idag så gjorde jag risgryns gröt! Mmm underbart! Ska fortsätta plocka lite här och sen njuta av lite glögg. Julmusiken ljudar givetvis för fullt :)

Fullt ös spar tid!

Kategori: Allmänt

Dagen har varit fullspäckad! Och jag älskar det. Okej, jag kom i säng straxt efter två inatt, klockan ringde straxt innan sju. Jag erkänner då ville jag ligga kvar i sängen, det gjorde jag också tills klockan blev nästan halv åtta. Upp packa, käka frulle, litercis med kaffe och så kom Erika och hämtade mig och vi for till universtitetet för att lira cup med korpen laget. Vi var faktiskt där till åtta. Några deltagare var sämre med att komma i tid men vi skulle ju inte ha match start förens kvart i nio så det var lurre, trodde vi! tio över åtta kom en av arrangörerna och frågade om vi var bloody sunday och upplös oss om att det blivit schema ändringar och att vi skulle ha spelat åtta. Haha vilken soppa! Sen följde en tid av schema ändringar hit och dit. Men det löste sig och vi spelade våra matcher. Jag sprang iväg i pausen i tredje matchen. För ni förstår jag var bjuden på Kevins bad kalas. Så fullt öst på ett badkalas med 11 barn ! Det vart jätte lyckat. Sen hem, mat!!! Sen ringde Frida så vi gick ut och gick, härligt. Men nu mina vänner har jag köpt peppar kakor och glögg♥
Så lördags mys med true blood♥ Dregla lite över Alleballe du med ;)

Tillägnat Frida

Kategori: Allmänt

Det här inlägget är till dig min kära skatt! Jag fick som tidigare nämt brev av ♥Lilian♥ idag. Jag har en hälsning att framföra till dig (egentligen en kram också men den tänkte jag spara tills jag träffar dig IRL så att säga. )
Om man tar bort de två b:na i snobben och byter ut dem mot två p:n blir det snoppen ;)
Haha jag hoppas att du känner dig uppfylld och kan ta åt dig denna information såhär i tenta tider. ♥I love you♥

post laddat med kärlek ♥

Kategori: Allmänt

Idag  hade brevbäraren med sig lite post till mig, det är inte allt för vanligt. Men jag blir lika glad varje gång jag får något, tills jag inser att det är hyran eller telefonräkningen som droppar in.. Då blir jag inte lika glad. Men idag var det inte bara räkningar!
Jag blev väldigt förbryllad, hade ingen aning om vem personen med två olika öron kunde vara?
Men jag började ana vem det kunde vara när jag såg framsidan, kände igen min gamla libaneiska älskares handstil förstår ni.
Döm av min förvåning när det var Lilian "Letcha" Sundevall som postat brevet, men lika glad för det blev jag ♥

Det här med laster. . .

Kategori: Allmänt

Jag kan inte sova, mår illa igen :( Jag som känt mig piggare idag ju.. Ska försöka att lägga mig iallafall. Har fått en ny last förövrigt.
Har ni smakat dessa? sjukt goda! Jag vet att det är kollisar och att man kommer hamna i helvetet för att ha ätit dem.. Men de är så goda! Testa dem om ni inte gjort det!

Saknad

Kategori: Allmänt

För första gången i mitt liv står jag verkligen på egna ben, detta innebär att när jag nu är/har varit sjuk och ynklig så har jag fått klara mig själv. Men jag klarar mig bra, fast visst hade det varit skönt att ha mamma nu!

vilket är bäst?

Kategori: Allmänt

eller
Jag trivs bra i den här färgen jag har nu, meeen. . Jag saknar mitt blonda, tror jag. Eller, äsch jag vet inte!

sjuk. .

Kategori: Allmänt

Usch jag är magsjuk, hemskt! Men jag börjar att se ljuset i tuneln, jag har varit piggare idag.
Som tur är tar mina sambosar hand om mig. Numer ligger de på varsin sida om mig i sängen, riktigt mysigt.

kärlek ♥

Kategori: Allmänt

Du får mig alltid att le, du förstår mig som ingen annan. Kära vän, vad skulle jag göra utan dig?

om att komma av sig. .

Kategori: Allmänt

.. hade gjort en "att göra lista" har bockat av ca. hälften men kom verkligen av mig nu. Fastnade framför glasblåsarns barn - har ju sett den för länge sen. Men jag hade glömt hur läskig den var, jag sitter här med öppen mun och bara gapar. Kom av mig helt kan man säga.

Sneak peak

Kategori: Allmänt

love K

om att sakna någon..

Kategori: Allmänt

Energi boost!

Kategori: Allmänt

I tisdags träffade jag  mina gammla kollegor på "greken vi Hanna" det var mycket trevligt! Ibland inser man inte hur mycket man verkligen saknar vissa människor förens man träffar dem. När jag kom hem var det med en varm känsla i magen och med lite rörda tårar. Den varma känslan hade jag varje dag jag kom hem efter jobbet, perfekt eller hur?!  Men nu är jag ju student och träffar inte dessa människor dagligen längre, tråkigt! Det är ju inte det att jag inte trivs att vara student, för det gör jag. Men ibland vill man ha det bästa av två världar!
De tyckte dock att det varit ett ex antal ororväckande status uppdateringar på facebook, där jag minsann inte verkat allför studie motiverad. Så de bestämde sig för at hjälpa mig med en lite påminnelse om HUR det är:
Så denna sociala berättelse sitter numer på mitt kylskåp! Så att jag kan titta på den om jag skulle bli osäker om hur det var nu igen, nähej inte rosa eller rött alltså plugg! Men som om inte detta skulle vara nog fick jag en timer att sätta på kylskåpet.
Så nu kan jag ställa in pluggpass och pauser. Allt med tydliga början och slut - jag sliupper fundera! Tack mina underbara vänner, nu är plugget toppen igen!