Life is what you make of it

Life is what you make of it. . .

Kategori: Allmänt

. . Så vad ska jag göra?! Jo plugga, plugga, pluggaaaaa!

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Allmänt

Jajamen, nu börjar jag känna mig som en människa igen! Duschen gjorde susen. Så imorgon är jag fit for fight igen och skolan står på schemat. Alla helgens planer fick ju ge plats för lite vinterkräksjuka istället. Mindre kul! Faktiskt bland det värsta jag varit med om. Tur att jag har så underbara föräldrar som hjälpte mig i torsdags kväll när jag var i nöd♥
Hoppas att ni hade en fin helg!
Puss!

If music be the food of love, play on!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och halv sover, är helt slut och skulle egentligen vilja dö i sängen nu. Men har lite tvätt kvar som inte riktigt är klar än. Det saknar jag med mamma ;) haha.
Idag har jag gymat med syster, varit i skolan en sväng och haft gymnastik, handlat, lagat en god wook med kokosmjölk, tvättat, gått en sväng och pratat med Frida i ca två timmar.
Imorgon står vilda leken på schemat, ska bli spänande att se vad det innebär. Sen ska jag på möte inför mitt blivande extra jobb, sen ska jag till favorit gossen på kvällen.
En stor puss!

♥ Kärleken den övervinner allt ♥

Kategori: Allmänt

Lördag!

Kategori: Allmänt

Igår var jag på anställnings intervju, det gick bra tror jag. Kändes bra när jag gick därifån iallafall och en ny träff ska bokas in snart. Sen åkte jag hem till mamma och pappa. Kära lillebror hjälpte mig att uppdatera iphonen eftersom jag lyckades med detta själv :p Vi övade också på det här med att känna takten och hålla den, var riktigt kul faktiskt. Skönt att han har ett sånt otroligt tålamod. Såg på smurfarna och hade fredags mys, en bra fredag!
Idag ska jag iväg på innebandy derby i Mellringe hallen, sen mat och bowling med fina människor. Känns som om det kommer bli en bra helg.
Imorgon ska jag hjälpa syster yster att flytta lite grejer i hennes lägenhet då hon ska få nya tapeter på väggarna. Sen på kvällen blir det innebandy i Pålsboda, härligt!
Trevlig helg♥

framåt anda!

Kategori: Allmänt

Idag sov jag till kvart över tio då Fialotta ringde och väckte mig för en snackis. Ganska lägligt då det var dags för mig att kliva upp. Sen har jag mornat omkring här hemma och bara njutit av att vara ledig. Men mamma kommer snart, då ska vi iväg och köpa termobyxor och nya inne jumpa dojjor. Ska bli kul att ha en dag med mammsen♥
Har varit händig idag med, böt batteriet i brandvarnaren all by myself ;) Känner mig stolt över detta. Haha! Har även bokat in en arbetsintervju på fredag halv två. Spännande! Så förhoppningsvis har jag ett extra jobb efter fredag. Vore ju najs med tanke på att en USA resa står för inbokandet och pengarna MÅSTE sparas!
Puss&Hej!

Grattis min kära pärla♥

Kategori: Allmänt

Half of my heart

Kategori: Allmänt

good saturday

Kategori: Allmänt

Nu är jag redo att kicka som as på mariebrg med mitt favorit syskonpar♥

2012 är i full gång

Kategori: Allmänt

Idag messade Erik och väckte mig vid 9:e och undrade när jag skulle komma till skolan. Så var bara att kravla sig upp och iväg till skolan. Där blev jag typ färdig med power pointen, var väl inte så jätte effektiv, men vi hade det ganska trevligt idag. Kära Frida var även hon i skolan idag och kom på både kaffe och lunch pause. Mycket trevligt! Nu sitter jag och taggar energi för att orka gå ut och gå en sväng i det härliga vädret. .
Såhär motiverade var vi idag ;)